Vloeren Boutten garandeert perfecte plaatsing van uw tegels

Vloeren Boutten is een gevestigde waarde in Woesten en omstreken en de referentie in tegelvloeren en faience (wandtegels), opritten en terrassen.
Zaakvoerder Joost Boutten heeft al 15 jaar ervaring in de sector. Hij nam de zaak in 2007 over van zijn vader Roland die meer dan 35 jaar dit familiebedrijf runde.
Joost staat als patron altijd zelf op de werf, samen met zijn broer Niels. Ze krijgen daarbij hulp van een ervaren vakman.

Vloeren Boutten heeft tal van tevreden klanten in West-Vlaanderen en daarbuiten.
Zowel particulieren als bedrijven weten de expertise, persoonlijke aanpak en knowhow van dit familiebedrijf sterk te waarderen.
Joost en Niels Boutten behaalden vier jaar geleden ook een diploma van het assortiment Shlüter voor het waterdicht maken van douches.Dit zijn producten die in België nog niet zo bekend in de oren klinken, maar in Duitsland al jaren een sterke reputatie hebben.

Keuze voor kwaliteit aan een faire prijs

Vloeren Boutten gebruikt steeds kwaliteitsvolle materialen tegen betaalbare prijzen.
We werken nauw samen met Tegels De Paepe uit Wevelgem. Wie daar tegels bestelt en ze door ons laat plaatsen, kan genieten van een korting.
Gericht advies nodig ? Dan gaan we ook samen met u ter plaatse tegels uitkiezen.

Vloeren Boutten staat garant voor een vlekkeloze uitvoering van de werken, een nauwkeurige afwerking met oog voor het kleinste detail, en dit alles binnen de vooropgestelde termijn.

Kleinschaligheid als troef

Door onze kleinschaligheid verzekeren wij u een volledige en persoonlijke opvolging vanaf de eerste bespreking tot en met de oplevering.
Eerst brengen we uw wensen nauwgezet in kaart. We komen vrijblijvend bij u ter plaatse alles opmeten, op een moment dat het u past, ook ’s avonds of in het weekend.
Daarna bezorgen we u een gedetailleerde en gratis offerte. En dan kan het echte werk beginnen.

Nog vragen ? Neem nu contact op. Elke opdracht is voor ons een nieuwe uitdaging !

Een gratis offerte?

info@vloerenboutten.be
Back to Top