Hier staat de keuze voor kwaliteit aan een faire prijs centraal.

Neem contact op

Uw specialist in het plaatsen van vloeren en faience

Vloeren boutten - Vloeren & faienceIs uw keuken of badkamer aan vernieuwing toe? Dan kan u op Vloeren Boutten rekenen voor het plaatsen van vloeren en faience in Woesten en de rest van West-Vlaanderen. Vloeren Boutten kiest voor een persoonlijke service en een lange termijn relatie met haar klanten met expertise als belangrijke meerwaarde. U kan hen steeds contacteren voor meer informatie.

Verzorgde tegelvloeren

Vloeren Boutten uit Woesten heeft een ruim aanbod aan vloerwerken. Zo kan u hen inschakelen voor het plaatsen van keramische vloeren in de lijm of in de mortel. Verder hebben ook natuurstenen zoals arduin, graniet en marmer geen geheimen voor deze vakmannen. Bij het plaatsen wordt ook steeds rekening gehouden met uitzettingsvoegen met siliconen. De afwerking wordt tot in de kleinste details uitgevoerd, denk maar aan het plaatsen van plinten, sokkels, dorpels en tabletten.

Feilloze plaatsing van faience

Joost en Niels Boutten zijn eveneens gespecialiseerd in het plaatsen van faience. U kiest zelf welke wand- of muurtegels u wenst en zij zorgen ervoor dat alles piekfijn wordt afgewerkt.

U kan op hen beroep doen voor onder meer het betegelen van uw badkamers, keukens, douches, wasruimtes en meer. Dit kan in alle soorten wandtegels, faience. Maar ook vloertegels kunnen zo geplaatst worden dat ze doorlopen op de muur. Verder kan u rekenen op een perfecte afwerking, denk maar aan de voorkant van baden met eventueel een bankje of een controleluik. U zal bovendien nooit wateroverlast ervaren in uw badkamer door het waterdicht maken van douches met de producten uit het assortiment van Shlüter en het aanbrengen van siliconen in de uitzetvoegen. Ook de eigenlijke installaties van inloopdouches nemen deze stielmannen graag voor hun rekening.

Deskundig advies

Voor het plaatsen van vloeren en faience werkt Vloeren Boutten nauw samen met Tegels De Paepe uit Wevelgem. Wie daar tegels bestelt en ze door Vloeren Boutten laat plaatsen, kan genieten van een extra korting. Deskundig advies nodig? Dan gaan deze vakmannen samen met u ter plaatse tegels uitkiezen. Neem zeker contact op voor meer informatie of gericht advies. De stielmannen van Vloeren Boutten komen graag vrijblijvend bij u ter plaatse en maken een gratis offerte op. Ook voor de aanleg van uw oprit staan zij voor u klaar.